Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikor jön a VS 2010-ből a következő beta/ctp/rc, szóval a következő teszt verzió?
Azon kívül, hogy februárban - kicsit pontoabban...
Köszi,Lewis
Visual Studio 2010 launch-ig hátralévő idő: 65 nap, 17 óra, 59 perc, 50 másodperc
Azaz ekkor kijön a végleges, addig egyéb verzió nem valószínű, hogy lenne
Elvileg egy hónapon belűl, vagy mikor, lesz még egy RC. :) (Ha még mindig az az MS álláspontja.)
Naigen, majd a hivatalos álláspontot esetleg Lippé Szabolcs megerősíti, én ezt a 2010-es februári RC-t csak scottgu blogján olvastam. Na persze ő eléggé közel ül a tűzhöz... :) Kb. 60 napra egy public RC... hát, közel sem érné el a célját. Valakinek van esetleg más értesülése (hivatalos)?
Jópár helyen lehet olvasni, hogy lesz még egy előzetes verzió a végleges helyen, még februárban. Csak ezt egy kicsit szerettem volna pontosabban tudni.
E szerint még a héten lesz RC:
http://blogs.msdn.com/lab_management/archive/2010/02/08/what-is-new-for-visual-studio-lab-management-2010-rc.aspx
"The much anticipated Visual Studio VS Lab Management 2010 RC will be available later this week along with the rest of Visual Studio family of products"
Olyannyira, hgoy még teganp megjött :)
Bizony.
MSDN előfizetőknek Február 8.Publik Februrá 10.
Én már töltöm :)
Én is de csak a laptopra :(
Sajnos itt meg kell gondolni olyat is, hogy TFS2010-zel való együttműködés és Sivlerlight 4 beta támogatás hiánya :(
erről jut eszembe, a tfs2010hez ugye sharepoint 2010 dukál? vagy várhatunk majd egy updatere ami a tfs-t utánhúzza az új moss-ra
Az dukál, de mehet 2007-tel is, csak kell sp2... a legutolsó valid információ, amit hallottam:
WSS 3.0 SP2, WSS 4.0 (mer lesz ilyenis), MOSS 2007 SP2 és persze a MOSS 2010