Akadémia alcsoport

Keresés

UAC

A legutóbbi, K, febr. 9 2010 9:30 tárgyú bejegyzést Érsek Attila írta. 2 válasz.
  • H, febr. 8 2010 23:42

• pifta
    • Az első 25 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Cs, okt. 9 2008
    • Debrecen
    • Bejegyzések 208
    • Pontok 3 390

UAC

Helló!

Meg kellene oldanom, hogy az UAC be legyen kapcsolva az arra alkalmas operációs rendszerekben, viszont ha az alkalmazásom indul, akkor ne kérdezzen semmit sem. Valami kivétel, mint a tűzfalnál vagy  bármiféle megoldás lézetik erre a problémára?

Próbáltam külső progival, de sajna nem ment

Próbáltam a manifest file tartalmát módosítani "runasadministrator"-ra

Próbáltam ezt is: http://victorhurdugaci.com/using-uac-with-c-part-1/

Sajna eddig nem találtammeg a megoldást. Értem én, hogy pont erre találták ki az UAC-ot, de nem lehet megkerülni?

pifta

• Pontok: 35
  • K, febr. 9 2010 1:16 Válasz erre:

• Turoczy Attila
    • Az első 10 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott H, jún. 30 2008
    • Budapest
    • Bejegyzések 839
    • Pontok 10 465

Re: UAC

Én is kerestem hasonló megoldást de sajnos vagy nem sajnos nem találtam.
    Szerintem nem lehet. Ha UAC be van kapcsolva és olyan erőforrásokhoz akarsz hozzáférni akkor könyörtelenül kérdez.

Lementve:
    • Pontok: 5
  • K, febr. 9 2010 9:30 Válasz erre:

• Érsek Attila
    • Az első 25 közreműködő
      Férfi
    • Csatlakozott Cs, okt. 2 2008
    • Budapest
    • Bejegyzések 152
    • Pontok 2 230

Re: UAC

Szia!

Ha figyelsz az alábbi pontokra akkor induláskor nem fog kérdezni az UAC:

- ne legyen az alkalmazásod nevében a Setup, Install,Update stb szó! Nem vicc aminek a nevében ez van ahhoz elevetad access kell. (emiatt mennyit szívtam! te jó ég!)

- az alkalmazásod által írt config és egyéb adat állományok ne az alkalmazás mellett (ugye-ugye program files könyvtár) hanem a user erre a célra szolgáló könyvtárán belül, vagy ha minden userre igaz akkor az All Users mappa alatt. Ha ez nem tetszik akkor ne a program files legyen a célkönyvtárad telepítéskor.

- még jobb ha alá is írod az alkalmazásodat egy erre a célra szolgáló tanúsítvánnyal

Ez két egyszerű szabály, de hidd el békén fog hagyni az UAC az esetek nagy százalékában.

Lementve:
    • Pontok: 5
Oldal 1 - 1 (3 elem) | RSS